Υλικά 1 κολοκύθα, περίπου 1,5-2 κιλά (κρατήστε τους σπόρους -φρυγανίστε τους σε στεγνό τηγάνι για το σερβίρισμα) 2 κ. σ. αλεσμένο κόλιανδρο 2 κ. σ. αλεσμένο κύμινο 1/2-1 κ. γλ. νιφάδες ή σκόνη τσίλι, συν μια πρέζα 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο Λίγο τζίντζερ, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 900 ml ζωμό λαχανικών 100 ml κρέμα γάλακτος ή creme fraiche, συν επιπλέον για το σερβίρισμα 1 κ. σ. ινδικό μείγμα μπαχαρικών γκαράμ μασάλα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόψτε την κολοκύθα στη μέση και αφαιρέστε τους σπόρους με ένα κουτάλι. Κόψτε σε σφήνες ή κομμάτια με τη φλούδα και ρίξτε τη σε ένα μπολ. Βάλτε το γκαράμ μασάλα και από 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο και κύμινο σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και αλατοπιπερώστε. Περιχύστε την κολοκύθα και ανακατέψτε καλά για να καλυφθεί με το καρυκευμένο λάδι. Μεταφέρετε σε ένα ταψί, απλώστε το ομοιόμορφα και ψήστε για 40- 45 λεπτά, μέχρι η κολοκύθα να είναι πολύ μαλακή όταν […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.